• Vleumingen carousel 4

  • Vleumingen carousel 2

  • Vleumingen carousel 3

  • Vleumingen carousel 1

Voor elk wat wils

Bent u toe aan een grote vrijstaande woning met een grote tuin, of bent u juist startend op de woningmarkt en op zoek naar een betaalbare woning? Wij houden met de planontwikkeling rekening met uw wensen.

U kunt kiezen uit betaalbare rijwoningen, ruime hoekwoningen met of zonder garage, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Geef met de enquĂȘte op deze website aan wat u wilt en we passen de plannen gewoon aan!

Wijkopzet stedenbouwkundig

Kies uit 68 woningen

Hierboven ziet u het stedenbouwkundig schetsontwerp van Vleumingen-West. In deze eerste fase ontwikkelen we ongeveer 68 woningen. Als deze woningen gerealiseerd zijn, en als de gemeente en Provincie goedkeuring geven, is het de bedoeling dat ook het gebied ten westen van het gebied tot aan de Kruisstraat ingevuld wordt. Deze 2de fase is de komende jaren nog niet aan de orde, we richten nu als onze aandacht op de 1ste fase.

Sfeerbeelden

Op dit moment werken we aan het stedenbouwkundig plan. Dat wil zeggen dat de wijk ontworpen wordt; hoe wordt de wijk ontsloten, waar wordt er geparkeerd, waar komen de woningen te staan, hoe breed worden de wegen, waar komt groen enzovoort. Als het stedenbouwkundig plan definitief is beginnen we aan het ontwerp van de woningen.

In onderstaande plaatjes geven we alvast een indruk. Omdat het plan nog uitgewerkt wordt kan het zo zijn dat het er net iets anders uit komt te zien, maar we zorgen ervoor dat de kwaliteit die we voor ogen hebben gerealiseerd wordt!


 

Contact

Bezoekadres
Kanaalstraat 12
5347 KM OSS

T 0412-669444
E info@hb-oss.nl

BTW NL804585179B01

Postadres
Postbus 179
5340 AD OSS

Missie

Hendriks streeft naar een hoogwaardig en prettig leefklimaat met structureel lagere lasten. We geven hier concreet vorm aan door op een transparante wijze de interactie tussen de belanghebbende partijen te organiseren. De uitkomst is een optimaal proces met een hoge kwaliteit product voor een eerlijke prijs.

Corporate site

Meer over Hendriks